Lisans Düzeyi | SEM-E24-51

KURUMSAL DÜNYADA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İLETİŞİMİ

Açıklaması

PROGRAMIN AMACI Kurumsal şirketlerin paydaşlarına, topluma ve ekosisteme yaptığı katkının en belirgin göstergesi olan sürdürülebilirlik faaliyetleri şirket politikaları içinde giderek daha fazla yer edinmekte ve temel işleyişin katalizörü olmaktadır. Bu eğitimin amacı, ortak ve eşitlikçi bir gelecek inşa etmek için katılımcıların sürdürülebilirlik kavramı ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri konusunda farkındalık sağlamak, bu doğrultusunda markaların ve işletmelerin yürüttükleri iletişim faaliyetlerini incelemek, sürdürülebilirlik iletişim stratejilerini yakından tanımak ve katılımcılara sürdürülebilirlik iletişimi konusunda beceri kazandırmaktır. Bu eğitim kapsamında, sürdürülebilirlik kavramı çevresel, toplumsal ve ekonomik boyutlarıyla ele alınarak, kavramın tarihsel süreç içindeki gelişimi, kurumsal itibar ve imaj olan ilişkisi, sürdürülebilirlik faaliyetlerinin toplumsal, ekonomik ve çevresel çıktıları, yeşil pazarlama ve ulusal ve uluslararası işletmelerin sürdürülebilirlik stratejileri ve uygulamaları ile bu uygulamaların medyaya yansımaları incelenecektir.

Kurumsal Dünyada Sürdürülebilirlik İletişimi Sertifika Programına; Şirketlerin iş geliştirme ve iletişim departmanlarında çalışanlar, Farklı birimlerde ve mesleklerde olup ekip yöneten tüm yöneticiler, Kamu kurum çalışanları, Sivil toplum kuruluşları yöneticileri, Yerel yönetim çalışanları, Üniversite lisans üstü program öğrencileri katılabilir.

Haftalık dersler Salı-Perşembe (19:00-22:00) ve Cumartesi (9:00-17:00) günleri yapılır. Eğitim 72 saat olarak planlanmıştır.

Program katılım ücreti; 12.000 TL’dir.

Eğitim ücreti ödemeden önce ön talepte bulunuz. Yeterli sayıya ulaşıldığında eğitim açılacak olup ön talep toplama tarihi 28.06.2024'tür.

*Ön Talepler ve Kesin kayıtlar için https://sertifika.kocaeli.edu.tr/ adresinden sertifika sistemine kaydolunması gerekmektedir. Ödeme bilgileri için Kocaeli Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi linkine tıklayınız.

Ayrıntılı bilgi için:

*www.sem.kocaeli.edu.tr            *Telefon: 0262 303 4330     *sem@kocaeli.edu.tr

ÜCRET BİLGİSİ
Kurumsal Sürdürülebilirlik Uzmanlığı Eğitimi